Vi satser i Vestfold

Vestfold Betong AS ble registrert i fjor vår og Daglig leder Dag Askeland har frem til nå jobbet med oppbygging av fabrikken. ** Denne nyheten ble opprinnelig publisert på hokksundbetong.no **

I høst kjøpte vi tomt på Borgeskogen industriområde – beliggenheten er så sentral den kan få blitt med tanke på at hovednedslagsfeltet er Vestfold fylke. Herfra kan vi nemlig nå både Stavern, Tjøme, Eidsfoss. Skoger og alt som er mellom der på under 50 minutter.

Vi er nå i ferd med å legge siste hånd på betongverket, bokstavlig talt! Vi forventer å produsere den første betongen før utløpet av mars. Verket har en kapasitet på 60 m3 pr. time og vi kan levere i hele Vestfold og omegn. Vi eier 50 % av Vestfold Betong AS og de resterende 50 % eies av NOBI Norsk Betongindustri AS som har sitt hovedsete på Vestlandet.

Dag Askeland som leder Vestfold Betong kjenner vi godt fra tidligere. Han har vært tilknyttet Hokksund Betong i mange år og ser nå fram til å starte produksjon i sitt eget hjemfylke. Hokksund Betong har også ansvaret for store deler av transporten for Vestfold Betong og ser helt klart positive ringvirkninger av å kunne serve et større geografisk område.

– Markedet i Vestfold er stort og vi gleder oss til å bli en positiv aktør og videreføre den kvaliteten og servicen som vi hver dag etterstreber å levere fra Hokksund Betong, sier Morten Andrè Lie, daglig leder i Hokksund Betong.