Invitasjon til Fagsamling 3. november

Vi inviterer til fagsamling torsdag den 3. november kl. 1700 – 2000 på Stokke Bygdetun. Vi har vært så heldige å få med oss Materialteknolog Bernt Kristiansen fra AF Gruppen som vil bidra med sin erfaring og kompetanse innenfor betongteknologi. I tillegg kommer Thomas Jahren fra Cemex og det betyr en kort rapport fra sementens verden. Dette blir både spennende og interessant!

Vi er opptatt av å bidra til økt kompetanse innenfor betongfaget og at dere i størst mulig grad skal velge riktige og effektive løsninger. Kvelden vil garantert gi dere nyttige oppdateringer og tips. Vi starter kl. 1700 med mat. Med andre ord; dere trenger ikke spise middag før dere kommer.

Bernt Kristiansen fra AF Gruppen skal bl.a. snakke om ulike former for etterbehandling, mottakskontroll og ikke minst en oppdatering i forbindelse med den nye publikasjonen NB 15 «Betonggulv – Gulv på grunn og påstøp».

Thomas Jahren fra Cemex skal bl.a. snakke om nye generasjoner sement og reduserte betongresepter.

Dette blir garantert interessant! Send påmelding på e-post til: post@vestfoldbetong.no eller ring Dag Hansen på 908 78 015 / 33 18 33 33. NB! Fagsamlingen er gratis.

Åpne veibeskrivelse til Stokke Bygdetun i Google Maps.