Invitasjon til fagsamling 25. oktober

Vi inviterer til fagsamling onsdag den 25. oktober kl. 1700 – 2000 på Stokke Bygdetun. Betongingeniør Morten Sønsterudbråten fra Mapei og teknolog Lars Busterud fra Cemex skal dele informasjon, tips og råd som er relevant for alle som jobber med og er interessert i betongfaget.

Morten Sønsterudbråten fra Mapei skal bl.a. snakke om ulike former for etterbehandling og mulighetene som ligger i støp av fugefrie gulv.

Lars Busterud fra Cemex skal snakke om ulike formoljer, overflater i vegger samt tips og tiltak for å unngå porer. I tillegg vi han gi oss mer innblikk i lavkarbon og lavvarme-betong.

Vi er opptatt av å bidra til økt kompetanse innenfor betongfaget og at dere i størst mulig grad skal velge riktige og effektive løsninger. Kvelden vil garantert gi dere nyttige oppdateringer og tips. Vi starter kl. 1700 med mat og vi gjentar suksessmenyen fra i fjor med flesk og duppe! Med andre ord; dere trenger ikke spise middag før dere kommer.

Dette blir garantert interessant! Send påmelding på e-post til: post@vestfoldbetong.no eller ring Dag Hansen på 908 78 015 / 33 18 33 33NB! Fagsamlingen er gratis.

Åpne veibeskrivelse til Stokke Bygdetun i Google Maps.